nedjelja, 26. srpnja 2015.

LISTA ŽELJA: Kolovoz 2015.

U lipnju smo odlučile da će svaki mjesec druga Maja raditi svoju 'listu želja' pa nakon Majinog srpanjskog posta, red je na mene! Popuniti popis ovaj mjesec nije bilo ni malo teško! ;)

Ova Maja želi:

1. Bubu with love majicu sa srcolikim izrezom na leđima i ovu prekrasnu midi suknju! Ajme prekrasnoće! :) Bubu with love je mladi modni brend koji vas zasigurno neće ostaviti ravnodušnima! Karakteriziraju ga veseli i razigrani komadi koji su prije svega nosivi, a djeluju i vrlo, vrlo udobno! Iza simpatičnog imena brenda stoji, vjerujemo, vrlo posebna djevojka - Tara Turković! ;)
bubu with love




2. Blance Of Arts retro kupaći! Apsolutno savršen! Iako nisam baš sigurna da bi mi ovakav model odgovarao građi tijela, spremno bi napravila kompromis pa makar ga nosila samo u svom dvorištu!;) Blanche Of Arts u svom asortimanu ima niz prekrasnih retro komada pa svakako zavirite u etsy shop ili na Blanche of arts fejs!
blanche of arts


3. Set ručno rađenih, platnenih korpica brenda pod imenom 100 bofora, u pravoj ljetnoj kombinaciji! Volim da u kući sve ima svoje mjesto i da uvijek znam gdje je što, pogotovo ako mi u tome pomažu prekrasni 'organizatori' kakvih je kod 100 bofora pregršt! I ne samo to, pod istim imenom naći ćete i super kreativan blog sa hrpom korisnih savjeta!
100 bofora


4. Lili Halo naljepnica za zid 'blistaj blistaj zvijezdo mala'! Iako zidne naljepnice nisu nešto što inače preferiram, ove su me oduševile svojom jednostavnošću! Tako decentne uklopile bi se u svaku dječju sobu pa i našu! Lili Halo Decoration možete pratiti na fejsu ili uživati u prekrasnim fotografijama na blogu Something beautiful!

lili halo decoration
5. I za kraj, Lolita Picco emajlirana šalica sa poklopcem, taman za kampiranje! Na Lolitu Picco sam naišla sasvim slučajno, skitajući po etsy-u i na prvi pogled me oduševila! Ova ilustratorica iz južne Francuske obožava kolaže i stare fotografije što se jasno vidi čim otvorite vrata njenog virtualnog shop-a! Osim na etsy-u, možete ju pratiti i preko fejsa!

lolita picco

Što kažete? Sviđa li vam se što od mojih želja?
Koje su vaše ljetne želje?
Da li ste u zadnje vrijeme nabasali na nešto super lijepo ili zanimljivo?

Podijelite s nama i uživajte u ostatku nedjelje! :)

Pozdrav od Maje

4 komentara :

Voljele bi čuti vaše mišljenje!